Monday, 16 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Holla!!!

Hana join another segment from blogger Siqahiqa.Hehe first of all,Hana nak say sorry lagi sekali sebab tak dapat like or follow page Fb akak :") Sebab Hana dah lama break up dengan Facebook ni.Since 2014 lagi dah merajuk tak nak ada kaitan dengan Fb hahaha T^T so hopefully akak still terima Hana sebagai perserta segment ni ya hehe... 

Memandangkan Hana punya level kemalasan adalah 0.99% pada malam ini dan bertepatan dengan request akak,so Hana nak share lah pasal  apa yang Hana suka tentang blog kak Siqa ni hehe.... Apa yang Hana suka ialah blog akak simple dan nampak kemas terutama sekali dari segi susunan widget dan pemilihan font.Pendek kata,sedap mata memandang ja bila singgah blog akak dan perut pun sejuk sesejuk perut ibu mengandung hahaha over betul! :P hehe just based on opinion seketul Hana ni ja.But honestly tak perlu risau! Blog akak totally tak ada kekurangan yang ketara.Semuanya just fine,pada mata Hana lah... ^^ Level awesome Hana rate 4/5 hehe!
.
Sekian ^_^


6 comments:

Siqah Hussin Siqah Hussin said...

Penyertaan Hana diterima :D

TQ Hana join giveaway akak. Good luck :)

Hana Chie Hana Chie said...

@Siqah Hussin

yeahh!! haha ^^

Ana Suhana Ana Suhana said...

Good luck hana. Kak ana pun suka terjah blog Siqah. Kemas sangat.

Hana Chie Hana Chie said...

@Ana Suhana hehe sep satu kali! =3

dear anies dear anies said...

slmt berjaya hana

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

Thank u! thank u! ^^