Monday, 16 April 2018

Cara check kemasukan Form 6 2018-2019




بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Hari ini merupakan tarikh official untuk membuat semakkan kemasukan Tingkatan 6 bagi tahun 2018-2019.

Hana dah check dan alhamdulillah,result dia... 


Tahniah! Anda Ditawarkan Untuk Mengikuti Pengajian Ke Tingkatan 6 2018

Alhamdulillah... 

Korang-korang yang sebaya Hana tu bolehlah klik SINI untuk keterangan lanjut dan kalau berminat nak menyulam kasih dengan Mr.STPM ni lah hohoho  =3 Btw,bagi Hana lah kan,in case korang masih belum buat keputusan yang tetap lagi yakin nak melangkah ke mana selepas ini,adalah lebih afdal korang apply ja Form 6 ni dulu.At least korang tak buang masa.Means,nanti bila dah confirm nak masuk mana,korang break up ja lah dengan Mr.STPM then sambung lah relationship dengan pilihan hati korang tu :P heheh.So,taklah buang masa di situ kan? And andai kata kalau tak terpilih nak masuk mana-mana,korang boleh teruskan percintaan dengan Mr.STPM.Tidaklah kelam-kabut nanti nak urus masuk form 6 sekiranya dah tak ada pilihan lain.Hehe pendek kata,tak rugi apa pun kalau apply dulu.

Dan kepada yang tak dipilih oleh Mr.STPM,Hana sarankan korang buat ja surat rayuan.^^ Rugi lah tak sambung form 6 ni... Inshaallah korang boleh punya! syaratnya jangan gatal-gatal nak berkenalan dengan encik Give Up lah ya.. hehe *Senget tul ahh ayat hahahaha*

Klik ja links kat bawah ni untuk keterangan lanjut ok?!




Sekian.^_^ Ingat tau! jangan sesekali putus asa! Say No! to Give Up! Sebab the fact is you always can! but only if you clear your mind of can't! :)


18 comments:

nadia nadia said...

Wahh tahniah Hana ! All the best !

Hana Chie Hana Chie said...

@nadia

Thank youu! ^^ hehe you too :3

Ana Suhana Ana Suhana said...

Tahniah Hana. Selamat masuk belajar dan good luck ok. :)

Mime MF Mime MF said...

Wah good luck okey! Apapun pilihan kita dip or STPM yang penting kena usaha betul² jangan siakan masa & peluang♥

Hana Chie Hana Chie said...

@Ana Suhana

Thank you kak Ana ^^ <3

Asyiqin Asyiqin said...

Form 6 ni best Hana. akak dulu pun form 6 jugak, tapi x sempat ambik stpm;. huhu

Hana Chie Hana Chie said...

@Mime MF

Betul! betul! betul! >_< Thank you for supporting! (:

Hana Chie Hana Chie said...

@Asyiqin

Huhuhu tak apalah benda dah lepas kan? hehe >_< Thank u for support tau! ^^

ღizzati harunoღ ღizzati harunoღ said...

Good luck tau..izzati doakan yg terbaik untuk kak Hana(^^♪

Busyra Takiyudin Busyra Takiyudin said...

hai.. salam kenal.. akak follow sini jgk ye.. tq sudi singgah blog akak. :)

Blogger Hanafi Blogger Hanafi said...

tahniah kerana berjaya masuk Form 6..

ramai classmate saya dulu yang masuk Form 6 kini berjaya dalam hidup..

cuma sedikit sahaja masuk U dan selebihnya ada kerja tetap.

saya jadi Blogger pun kira terbaik hehehe

Auni Sofea Auni Sofea said...

Tidak! Tidak! Saya taknak bercinta dengan Mr STPM..malas nak belajar dah :(
Eh, terperasan pulak baru habis belajar..tahniah Hana. Silalah belajar lagi ye..hihi

Raydah Raydah said...

all da best my dear

Hana Chie Hana Chie said...

Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you!! hehe hashtag sis malas nak reply satu2 haha sila sepak berjemaah :P

dear anies dear anies said...

tahniah hana! jgn berhenti berusaha ya!

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

Thank you kak Anies <3 :')

Atie Zieya Atie Zieya said...

good luck darling!
for this new advanture

Hana Chie Hana Chie said...

@Atie Zieya

Big Thanks for cheering me up! hehe <3